Bim Aktüel Ürünler | 22 Mart 2019 Cuma itibariyle

Bim 22 Mart 2019 tarihi itibariyle geçerli Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Bim aktüel ürünlerde bu hafta, Trust taşınabilir şarj aleti, PoloSmart smart vücut analiz baskülü, Freesound bluetooth hoparlör, Kumtel set üstü ocak, spor ürünleri ve daha bir çok üründe de indirimler bulunuyor. Bim 22 Mart Cuma'dan itibaren geçerli kataloğunu mutlaka inceleyin...




Bim 22 Mart Aktüel Ürünler Video




KampanyaBursa, market market, site site gezmeden tek bir noktadan kampanyalara ulaşabilmeniz için kuruldu. Bursa market indirimleri, market broşür, market katalog, insert, Bursa kampanyalarını ve Türkiye geneli kredi kartı, giyim, teknoloji kampanyalarını sitemizde bulabilirsiniz. Bizi Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, RSS, veya e-mail yolu ile takip ederek güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

Bu sitede yer alan ürünler ve fiyatları bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Ürün fiyatları ve kampanya ile ilgili en doğru bilgi, ilgili firmanın sunduğu bilgilerdir. Sitede yer alan bilgiler hiçbir zaman dayanak gösterilemez.

Yorum Gönder

0 Yorumlar